Ympäristö Ojansuut Oy:n logo

Etusivu
Yritys esittely

Veden puhdistus
Vesikasvien leikkaus

Sammaleen leikkaus
Muut työt
Yhteystiedot
Postia


Ympäristö Ojansuut Oy

Ympäristö Ojansuut Oy on perustettu 1998.
Kehitämme vesialueiden hoitoon soveltuvia laitteita.
Vesikasvien leikkaus ja paalaus on päätoimintamme.
Järvien kemiallinen kunnostus on alusta alkaen ollut yksi osa erikoisosaamistamme.


Olemme asiantuntijoiden avulla rakentaneet monitoimialuksen YMPÄRISTÖ-JUNKKARI.Monitoimialus on 11 metriä pitkä ja kolme metriä leveä. Aluksen uintisyvyys on 50 cm. Kuorman enimmäispaino saa olla 10 000 kg. Monitoimialusta siirretään sille tarkoitetulla kuljetustrailerilla. Vesillelaskuun ei tarvita erillistä nostolaitetta, ainoastaan riittävän tilava ranta vesillelasku luiskineen.

YMPÄRISTÖ-JUNKKARI on nopeasti muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Aluksen tilavan kannen johdosta on mahdollista kuljettaa erilaisia kuormia, kuten esimerkiksi rakennustarvikkeita. Alus soveltuu vakaan uintinsa vuoksi hyvin myös kaapeleiden veteenlaskuun, koska aluksen vesisuihku mahdollistaa hitaan, hallitun liikkumisen.

YMPÄRISTÖ-JUNKKARI leikkaa kaikenlaiset vesikasvit, kuten kaislat, lumpeet ja jopa vesisammaleet Leikkuuterä on 285 cm leveä. Laitteisto nostaa leikatun kasvuston alukseen, jossa paalattavissa olevat vesikasvit paalataan. Rannassa kuorma puretaan nosturillamme vaikkapa tilaajan perävaunuun. Vesikasvien leikkuujärjestelmälle olemme saaneet mallisuojapatentin.

Ympäristö Ojansuut Oy suorittaa myös vesistöjen kemiallisia kunnostuksia asiantuntijoiden tutkimustulosten perusteella saatujen ohjemäärien mukaisesti. Olemme poistaneet useista järvistä sinilevää ja fosforikuormaa. Käsittelyn jälkeen vesi on kirkasta ja uimakelpoista muutamassa tunnissa.

Yritykseemme voi ottaa yhteyttä myös alumiinihitsausta tai -leikkausta vaativissa tilanteissa. Ammattitaitomme on testaantunut tuhansien hitsausmetrien yhteydessä. Monitoimialuksen rakentaminen on tehty omana työnä. Henkilöstöömme kuuluu myös paineilmalaitesukellusta osaava henkilö.

YMPÄRISTÖ-JUNKKARI on tilattavissa joko urakka- tai tuntityöhön.
Annamme mielellämme lisätietoja toiminnastamme ja olemme valmiita opastamaan asiakkaitamme yhdessä ympäristöasiantuntijoiden kanssa viihtyisien vesialueiden aikaansaamiseksi.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:
- Pirkanmaan Ympäristökeskus
- Metsähallitus
- Salon Seudun Kehittämiskeskus