Ympäristö Ojansuut Oy:n logo

Etusivu
Yritys esittely

Veden puhdistus
Vesikasvien leikkaus

Sammaleen leikkaus
Muut työt
Yhteystiedot
Postia


Vesikasvien leikkaus


Leikkuuvarustuksessa monitoimialus leikkaa kaikki vesikasvit ottaen myös kasvit kyytiinsä. Aluksessa olevalla pyöröpaalaajalla kasvillisuus paalataan, kun aluksen kuormatila on täynnä paalit tuodaan purkupaikalle jossa paalit nostetaan aluksesta nosturillamme.

Leikkauttamalla parannat vesialueiden virkistyskäyttömahdollisuuksia.Paalauksella saadaan mahtumaan moninkertainen määrä kerralla kuormaan ja samalla nopeutettua leikkuuaikaa purkauskertojen vähentyessä.

Leikkuun jälkeen kasvusto nousee alukseen ja paalaustakestavät kasvit paalataan, muut laitteisto puristaa ja ne otetaan kannelle irrallisina.

ATK-laitteistomme saadaan tallentamaan leikattu alue paikannustietoineen. Leikattavaan alueeseen pyrimme tutustumaan paikalla etukäteen.

Monitoimialus on leikkuuvarustuksessa 16 metriä pitkä ja kolme metriä leveä. Aluksen uintisyvyys on 50 cm. Kuorman enimmäispaino saa olla 10 000 kg. Monitoimialusta siirretään sille tarkoitetulla kuljetustrailerilla. Vesillelaskuun ei tarvita erillistä nostolaitetta, ainoastaan riittävän tilava ranta vesillelasku luiskineen.

Aluksen kuljetustraileri on 18 metriä pitkä ja 3,5 metriä leveä ja sitä vedetään traktorilla. Tarvittavasta ranta-alueesta annamme aina tilaajalle neuvot ja samalla sovimme toimenpiteistä.